Klemen Konič - multimedija & oglaševanje

digitalni marketing, izdelava spletnih strani, socialna omrežja, ideje, blog, ne prodajamo buč :)

Spletna stran “Sena Bluetooth Slovenija”

Podjetje Sena se ukvarja z vrhunsko motoristično bluetooth avdio in video opremo, širi pa se tudi na druga področja, kot so naprimer Prism videokamere, opremljanje vrhunskih športnikov, industrijska raba in tako dalje.

Pri spletni strani Sena Bluetooth Slovenija smo izhajali iz obstoječe (prejšnje) mednarodne spletne strani, ki smo jo prilagodili slovenskemu tržišču. Spletna stran je enostavnih linij, kar omogoča pozornost obiskovalca na posamezen izdelek/informacijo, ki mu jo želimo podati, poleg tega smo na prvo stran vključili 4 ključne prednosti Seninih izdelkov pred konkurenco, tudi zato, ker se slovenski trg s temi izdelki šele spoznava. Spletna stran je izdelana v barnih shemah in celostni grafični podobi krovnega podjetja, namensko pa primarno informativne rabe in nudi aktualne informacije o izdelkih podjetja, v ozadju pa teče tudi zmogljiva in obenem preprosta spletna trgovina, ki na pregleden način predstavi posamezne izdelke. Definirali smo ključne akcije na spletni strani – povpraševanje na e-mail, klic in naročilo preko spletne trgovine, ki je, zaradi narave in cene izdelka, manj pomembno. Preprosto dodatno navigiranje nadgradijo multimedijske vsebine na strani in informativna noga.

V nekaj mesecih po zagonu strani je bila spletna stran že primaren rezultat za iskanje Seninih izdelkov na slovenskem Googlu, obenem pa dosega tudi zavidljivo število obiskovalcev tako na spletni strani kot tudi na Facebooku – pridružite se jim & obiščite spletno stran Sena Slovenija!

Stara spletna stran Sena.com

Stara spletna stran Sena.com

Next Post

Previous Post

© 2024 KK, Klemen Konič s.p. | Vse pravice pridržane. Vsebine strani ni dovoljeno uporabiti brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja.

Tema bazira na predlogi Anders Norén