Lokacijske storitve, video vsebine in interaktivno kreativno oglaševanje (p)ostajajo trendi na socialnih omrežjih tudi v letu 2016.

Prisotnost na različnih socialnih medijih je pomembna tako iz vidika informiranja kot tudi interakcije z obstoječimi in potencialnimi strankami.

Vsako socialno omrežje ima svoje posebnosti, zato se prisotnost na socialnih omrežjih določa glede na potrebe naročnika. V Sloveniji prednjači družbeno omrežje Facebook, za namene boljše optimizacije spletne strani, izkoriščanja Googlovih lokacijskih in iskalnih storitev ter spremljanje statistik pa priporočamo tudi uporabo Google+ (oziroma Google My Business) omrežja. Poleg omenjenih poznamo tudi bolj specializirana omrežja, ki jih uvajamo in optimiziramo po potrebi (Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, TripAdvisor, HolidayCheck, Trivago / Booking.com …).

Za doseganje najboljših rezultatov vam nudimo (tudi v sklopu izdelave spletne strani):

  • pripravo strani na socialnih omrežjih, vključno z vsemi potrebnimi informacijami in začetnimi grafičnimi materiali
  • pripravo kratke strategije in nasvetov komunikacije na socialnih omrežjih

Nudimo tudi upravljanje strani / komunikacije na socialnih omrežjih, kar pomeni, da v dogovoru z naročnikom postavimo začrtane cilje ter ciljne skupine Facebook, Google+ ali druge strani/računa na socialnih omrežjih, nato pa na dnevni ali tedenski ravni z različnimi aktivnostmi, ki zajemajo grafično oblikovanje, pripravo besedil za komuniciranje in Facebook nagradnih iger ter aplikacij, dosežemo zastavljene cilje, ki niso vezani zgolj na število interakcij (všečkov, deljenj, klikov…), temveč predvsem na doseganje rezultatov na področju dejanskega obiska, prodaje, prepoznavnosti in poslovanja podjetja.

TEČAJI, DELAVNICE IN IZOBRAŽEVANJA NA TEMO SOCIALNIH OMREŽIJ in DIGITALNIH MEDIJEV

Izvajamo tudi izobraževanja na področju upravljanja in oglaševanja na socialnih in digitalnih medijih. Obseg izobraževanja prilagodimo obstoječemu znanju in potrebam naročnika.

Za ostale informacije in pomoč pri komunikaciji na socialnih omrežjih nas kontaktirajte ali spremljajte naš blog.


KONTAKTIRAJTE NAS

Ime in priimek*

E-mail*

Telefonska številka, Facebook, Skype... (opcijsko)

Povpraševanje*