Spletno oglaševanje predstavlja v budgetih podjetij vsako leto večji delež, poleg tega pa nudi pred klasičnim oziroma tradicionalnim oglaševanjem ključne prednosti:

  • V povprečju nekajkrat nižji stroški za enak ali večji doseg oglaševanja kot pri klasičnem oglaševanju
  • Plačate le dejanske klike ali oglede ljudi, ki so vaši potencialni kupci, saj so na podlagi iskanja ali drugega parametra pokazali zanimanje za vašo dejanost/izdelek
  • Spletno oglaševanje nudi natančna poročila stroškov in informacijo o povratku vloženih sredstev.
  • Nagovarjamo lahko natančno določene ciljne skupine (npr. na podlagi lokacije, interesov, predhodnega obiska…)
  • Remarketing – nova in učinkovita oblika spletnega oglaševanja, ki poveča konverzije na podlagi uporabnikovih preteklih dejanj. Če je nekdo obiskal vašo spletno stran in ni ničesar kupil (ustvaril konverzije), potem mu ob nadaljnem brskanju lahko še naprej prikazujemo vaše izdeleke in ga na različne načine poskusimo prepričati za nakup, saj vemo, da je izkazal predhodno zanimanje za našo storitev ali izdelek.
  • Večja prilagodljivost komunikacije (tudi med potekom kampanje) in nadzor nad vsebino oglaševalske kampanje

Google AdWords

Svetujemo, oblikujemo in nadzorujemo vaše Google AdWords oglaševalske kampanje. AdWords trenutno predstavlja najmočnejše spletno oglaševalsko okolje na svetu in nudi praktično neomejene možnosti oglaševanja, bodisi na samem iskalniku Google ali na partnerskih straneh, oglaševanje preko besedilnih ali multimedijskih oglasov, oglaševanje v okviru določenih sredstev v določenem času na določeni lokaciji… Nudi tudi popularno tehniko na področju spletnega oglaševanja, t.i. remarketing, s pomočjo katerega lahko zelo uspešno povečamo število konverzij (= povpraševanj, nakupov, prenosov…) na podlagi prikazovanja oglasov uporabnikom, za katere že vemo, da so obiskali našo stran.

Več o Google AdWords si lahko pogledate v spodnjem videu:

Poleg samih Google AdWords kampanj nudimo oglaševanje v sklopu naših spletnih strani in imenikov, za več informacij nas kontaktirajte.

Facebook oglaševanje

Oglaševanje na socialnem omrežju Facebook v primerjavi z oglaševanjem preko platforme Google AdWords ne dosega visokih prodajnih rezultatov, vendar pa je oglaševanje na tem socialnem omrežju pomembno zaradi možnosti informiranja ter širitve baze ciljne populacije, ki jo lahko nato (brezplačno) nagovarjamo, poleg tega pa je Facebook uporaben kanal za oglaševanje uporabnikom mobilnih naprav in odlično deluje v povezavi z dogodki ter lokacijskimi storitvami in interesi.

Skupaj z vami oblikujemo Facebook oglase, določimo ciljne skupine in spremenimo vašo Facebook stran v pomemben vir obveščanja vaših obstoječih in potencialnih strank.

TEČAJI, DELAVNICE IN IZOBRAŽEVANJA NA TEMO SOCIALNIH OMREŽIJ IN DIGITALNIH MEDIJEV

Izvajamo tudi izobraževanja na področju upravljanja in oglaševanja na socialnih in digitalnih medijih. Obseg izobraževanja prilagodimo obstoječemu znanju in potrebam naročnika.

Za ostale informacije in pomoč pri komunikaciji na socialnih omrežjih nas kontaktirajte ali spremljajte naš blog.

Naše reference na področju izvajanja oglaševalskih kampanj:

KONTAKTIRAJTE NAS

Ime in priimek*

E-mail*

Telefonska številka, Facebook, Skype... (opcijsko)

Povpraševanje*