Klemen Konič - multimedija & oglaševanje

digitalni marketing, izdelava spletnih strani, socialna omrežja, ideje, blog, ne prodajamo buč :)

Predavanje: Digitalni mediji od A do Ž [RAZPRODANO]

Prijazno vabljeni na intenzivno predavanje o digitalnih medijih in oglaševanju, ki bo potekalo v sredo, 23. novembra 2016 od 17:00 do 20:30 ure v novih prostorih Kampa Lijak v Ozeljanu pri Novi Gorici.

komu je predavanje namenjeno?

Predavanje je namenjeno podjetnikom, start-upom, turističnim delavcem ter zainteresiranim posameznikom, ki želijo pridobiti uporabna znanja na področju uporabe digitalnih medijev in posledično izboljšati konkurenčnost lokalnega prostora.

vsebina predavanja

Tematike, ki jih bomo v sklopu praktičnih primerov konkretno “prežvečili”:

  • Zgodovina in delovanje socialnih / digitalnih medijev ter internetov
  • Prednosti posameznih socialnih omrežjih – katera uporabljati in zakaj?
  • Postavitev uspešne poslovne Facebook strani & kako učinkovito komunicirati na Facebooku, primeri uspešnih nagradnih iger in promocij iz sveta turizma, podjetij in kreativnih idej
  • Zakaj oglaševati v digitalnih medijih in kaj lahko dosežemo s 50 € vložka v oglaševanje v lokalnem in globalnem prostoru?
  • Kako pričeti z oglaševanjem v digitalnih medijih & uporabni triki
  • Kako si pripravimo izhodišča za spletno stran, kako poskrbimo za uporabniška izkušnjo in kako poteka odločitveni proces potrošnika
  • Optimizacija spletne strani za boljše rangiranje na spletnih iskalnikih, izboljšanje konverzij spletne trgovine / spletne strani, uporaba statistik in testiranja.

pREDAVATELJ

Klemen Konič je diplomirani inženir multimedijskih komunikacij, ki se že več kot 10 let ukvarja z digitalnimi mediji. Udeležuje se domačih in tujih izobraževanj in je v nenehnem lovu za novimi idejami in pristopi, ki bodo predstavljene tudi v sklopu predavanja. Za podjetje Hit d.d. skrbi za komunikacijo in oglaševanje v digitalnih medijih, poleg tega pa sodeluje pri digitalni komunikaciji številnih poslovnih in turističnih subjektov širom Slovenije – vseslovenskim družbeno odgovornim programom Ne-odvisen.si, društvom Medicinski Razgledi, kampom Park Lijak, spletno trgovino z avtodeli Avtomotive.si, Mestno občino Nova Gorica, turistični kmetijami Breg & Arkade ter drugimi, ki si jih lahko ogledate v rubriki Reference.

CENA

Prijava na predavanje znaša 15 €.
V ceno je vključeno tudi druženje ob vinu in prigrizkih.
Študentje in brezposlene osebe se lahko predavanja udeležijo brezplačno. VSA PROSTA MESTA ZA ŠTUDENTE IN BREZPOSELNE SO ŽE ZASEDENA.
Število mest je omejeno – prijave oddajte preko spodnjega obrazca.

Za aktualne informacije preverite dogodek na Facebooku >>

PRIJAVA NA DOGODEK

Predavanje je razprodano – najlepša hvala!
Za morebitne dodatne prijave (v primeru, da kdo odpove), mi pišite direktno na klemenkonic@gmail.com

HITRA VIDEOTEKA

Next Post

Previous Post

© 2023 KK, Klemen Konič s.p. | Vse pravice pridržane. Vsebine strani ni dovoljeno uporabiti brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja.

Tema bazira na predlogi Anders Norén