Profesionalno Fotografiranje in izdelava promocijskih video posnetkov

Profesionalno fotografiranje in zajem videa ter montažo promocijskih video spotov, ki jih lahko uporabite v digitalnih medijih ali za predstavitev vašega podjetja in dejavnosti na sejmih, konferencah, TV oglasih in podobno, izvajamo v sodelovanju z ekipo Jadigi 3

jadigi_logo-10

Nekaj primerov promocijskih spotov:

E-katalogI za Apple naprave

Tablični računalniki so postali trend in njihova vsakodnevna raba dosega zavidljive številke, medtem ko je trg v Sloveniji na tem področju še relativno nekonkurenčen, kar pomeni, da lahko s pripravo e-kataloga ali preobrazbe vaših obstoječih predstavitvenih ali prodajnih katalogov v elektronsko obliko dosežete tako slovenske bralce kot tudi bralce iz celega sveta ali zgolj ciljane stranke (npr. katalog za izobraževanje zaposlenih, predstavitev novih prodkutov obstoječim strankam itd.). Prihranki na račun tiska so veliki, poleg tega pa je možna uporaba e-kataloga tudi v PDF obliki.

MASOVNA E-POŠTA

Za vaše podjetje pripravimo tudi profesionalno izdelane e-poštne predloge z upoštevanjem vseh zahtev in omejitev protokolov za pošiljanje e-pošte. Le-te lahko uporabite za pošiljanje masovnih e-poštnih sporočili, ki so namenjeni širši populaciji ali zgolj natančno določeni skupini ljudi. Svetujemo vam, kako najbolje izkoristiti ta medij in ga uporabiti za povezovanje in podporo ostalim digitalnim medijem.

KREATIVNE REŠITVE DIGITALNEGA NASTOPA

V sklopu naših storitev je vključena tudi priprava strategije nastopa na posameznih digitalnih medijih, od katerih so nekateri bolj uporabni za osebnejšo komunikacijo, drugi bolj prodajni, pri tretjih pa se lahko z določenimi znanji veliko naredi in prihrani… Ravno zaradi naštetega smo se odločili, da vam v sklopu projekta ali ločeno pripravimo tudi strategijo nastopa za različne medije, ki jih želite uporabljati.

Strategija zajema:

  • analizo konkurence po različnih medijih,
  • analizo trga (katere ključne besede ljudje iz neke države iščejo v povezavi z vašim podjetjem/dejavnostjo in kako se giblje število iskanj skozi neko časovno obdobje),
  • smernice za večji prodajni učinek spletne strani,
  • smernice za boljšo vsebino spletne strani (za višje rangiranje v iskalnikih),
  • smernice za komunikacijo na socialnih omrežjih, vključno z idejnimi rešitvami
  • svetovanje na področju obstoječih in novih kampanj.
Primeri dobre prakse:
Primer FB akcijeInteraktivna rešitevTest pozornostiTwitter Cards

Iskanje novoletnega okraska
V Hitovi igralnici Perla smo v prazničnem decembru med dekoracijo vsak teden skrili unikaten okrasek, ki je vseboval skrito sporočilo. Na Facebooku smo vsak dan objavili fotografijo, ki je razkrivala podrobnosti glede lokacije okraska (od makro posnetka do vedno več detajlov). Goste smo na tak način vzpodbudili k interackiji na Facebook strani, ki smo jo povezali z dejanskim obiskom gosta v igralnici.

foto4

Zanimiva rešitev za promoviranje muzejske razstave – Sukiennice “Secrets behind paintings”.

Spodnji video nazorno prikaže, da moramo biti pri načrtovanju oglaševanja in komunikacije precej pozorni, da gledalca na izgubimo ali odvrnemo pozornost od tistega, kar mu želimo skomunicirati.

Twitter kartice omogočajo brezplačno in učinkovito nadgradnjo vaše komunikacije preko tega kanala. S pomočjo Twitter cards si lahko zagotovite prednost pred konkurenco in povečate odziv na vaše Twitter objave. Vse, kar morate storiti je to, da si izberete najprimernejšo Twitter kartico za vaš namen, dodate nekaj vrstice spletni strani, ki jo uporabljate za povezovanje s Twitter računom, nato pa samo še veselo naprej čivkate.

Več: https://dev.twitter.com/docs/cards 


KONTAKTIRAJTE NAS

Ime in priimek*

E-mail*

Telefonska številka, Facebook, Skype... (opcijsko)

Povpraševanje*